Category Posts Navigation

Hjemmelavet Julekort – med en lille gave

Posted by Lars S. Hansen

Hjemmelavet Julekort – med en lille gave

At modtage et rigtig julekort med posten er vel stadigvæk nummer et, at det så er hjemmelavet gør ikke ringere.

Sidste frist for at få sendt juleposten i Danmark er den 20 december, så der er lidt tid tilbage

Vi plejer hvert år at lave vores egne julekort, sidste år gik der dog kuk i planlægningen, så det blev et købekort. Men nu er vi stærkt tilbage igen.
I år blev det til en lille kollage af billeder fra året der gik, det hele blev printet ud på kraftigt papir, 120 gr., en fin forside og inde i det foldede papir skrev vi en lille hilsen til modtageren.

Som en ekstra ting i år skar jeg tynde skiver af en gammel gren fra vores blommetræ, grenen har stået i et hjørne i flere år, men nu er grenen hevet frem og skåret i skiver.

Skiverne er pyntet med et lille juletræ, eller et julehjerte, de er duppet med en pensel gennem en lille skabelon jeg har tegnet og skåret ud i kraftigt papir.

Alle skiver er så udstyret med et hul i toppen, hvor der er trukket en fin silkesnor igennem.
Alle skiverne kan hænges på juletræet, eller andet sted hvis man syntes de er fine nok 🙂

Skiverne kan også bruges til ’til og fra’ sedler på julegaverne, et fint julehjerte på den ene side, og ‘Fra far – til Nikoline’ på den anden side.

Inspiration til dit eget julekort kan du hente på nettet, søg efter Christmascard på Google, her kommer der masser af inspiration frem, og til at lave kortene vil jeg anbefale Photoshop Elements 11, formidabelt program til en fantastisk pris.

Vores kort kom til at veje 25 gram, så det passer fint til et 8,- frimærke

God jul derude til alle DIY’elere

Se lidt billeder fra processen her 

2 Comments

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje