Category Posts Navigation

Intro til Google SketchUp CAD

Posted by Lars S. Hansen

Intro til Google SketchUp CAD

Jeg har leget lidt med AutoCAD i en kort periode, været på kursus i AutoCAD og prøvet mig frem osv… Jeg blev vejet og fundet for let og må acceptere at jeg er blevet afvist af et sikkert rigtigt godt program, sådan er det jo nogen gange.

Bedrøvet og med lysten til at tegne digitalt, har jeg med lys og lygte forsøgt mig frem i de forskellige CAD programmer der findes, for igen at forsøge mig med AutoCAD -for det er jo det rigtige CAD program.

Google SketchUP blev afprøvet en gang mere, og denne gang var jeg helt klar til at lege! Tegnebordet og alle blyanterne er pakket sammen og sat i kælderen, dejligt.

Nå men det jeg ville fortælle var bare at jeg i nær fremtid laver et par guides til SketchUp, guides hvor vi starter helt fra bunden og arbejder os stille og roligt frem til noget vi måske kan bruge til noget senere 😉

Kender du et par venner der har lyst til at lege med på gørdetgodt.dk, så ville jeg blive glad hvis du ville anbefale siden til andre, tak.

Indtil jeg er klar, så kan du hente det gratis program her
Hent Google SketchUP 8 her

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje