Category Posts Navigation

Lav et armbånd af din cykel !

Posted by Lars S. Hansen

Lav et armbånd af din cykel !

En sommer som den vi har haft og indtil videre har her på solskinsøen Bornholm kræver lidt håndarbejde af den ene eller anden slags.

Vores gode ven Inge Lise er den helt store hjemmenørkler, måske større end min mor som ellers kan alt med snor og nål. Nå men Inge Lise viste vores mindste pige Nikoline Katrine hvordan man laver de hersens armbånd af cykelslanger, Inge Lise og Nikoline Katrine fik også lavet et styk af slagsen, flot blev det, men Inge Lise er vist ikke meget for at komme på hjemmesiden med sin opskrift til armbåndet lavet af cykelslange, så jeg har måttet på nettet og finde et par links til hvordan man gør det 🙂

Armbånd af cykelslange – Se hvordan du fletter gummiarmbåndet her

Slikpapirsarmbånd

Slikpapirsarmbånd

Alternativ til cykelslangen
Der kan jo godt gå hygge i sådan en regnvejrsdag, varmt The med honning fra Honninghuset.dk, slikskålen fyldes op med karameller som indeholder …. slikpapir !

Vejledningen til slikpapirsarmbåndet kan du finde her

Skal du lave armbåndet af cykelslange, så skal du starte ved billede nummer 9 og fortsætte frem til slut.

Er i mere til perler, så er der et rigig flot et af slagsen på denne side

God fornøjelse derude

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje