Category Posts Navigation

Hjemmelavet konfirmationskort

Posted by Lars S. Hansen

Hjemmelavet konfirmationskort

Da vi skulle lave indbydelser til Karoline Matildes konfirmation, så skulle det selvfølgelig være noget specielt, og da Karoline Matilde er af den musiske type med sang og klaver på skemaet, så skulle det selvfølgelig være et folde-ud klaver, med tilhørende noder.

En hurtig søgning på nettet gav resultat, modellen til vores klaver indbydelse blev fundet, redigeret i et tegneprogram, og printet ud på tykt papir- eller tyndt karton / 160 gr.

I tegneprogrammet tegnede jeg klaveret op, lavede et par hjælpelinier hvor jeg skulle folde og skære, og så var det bare at komme igang, og tro mig, det tager længere tid at lave kortene selv, end at køre i byen efter nogle fine nogen af slagsen.

Til at indeholde selve indbydelsen fandt jeg et gammel nodeblad frem og printede teksten på bagsiden, foldede dem og satte den ned i en rille på den lodrette papirvæg over klavertasterne.
Det var så godt lavet, at flere af de indbudte ikke kunne finde hoved og hale i indbydelsen, og bare ringede og sagde de gerne ville komme, men manglede lidt info om hvor festen var 😉

Se hele guiden til indbydelsen her,
http://extremecards.blogspot.dk/2009/06/piano-keyboard-pop-up-card.html

Hent mit foldekort som PDF her,
Lav et folde-ud kort til datterens konfirmation

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje