Hjemmelavet konfirmationskort

Da vi skulle lave indbydelser til Karoline Matildes konfirmation, så skulle det selvfølgelig være noget specielt, og da Karoline Matilde er af den musiske type med sang og klaver på skemaet, så skulle det selvfølgelig være et folde-ud klaver, med tilhørende noder.

En hurtig søgning på nettet gav resultat, modellen til vores klaver indbydelse blev fundet, redigeret i et tegneprogram, og printet ud på tykt papir- eller tyndt karton / 160 gr.

I tegneprogrammet tegnede jeg klaveret op, lavede et par hjælpelinier hvor jeg skulle folde og skære, og så var det bare at komme igang, og tro mig, det tager længere tid at lave kortene selv, end at køre i byen efter nogle fine nogen af slagsen.

Til at indeholde selve indbydelsen fandt jeg et gammel nodeblad frem og printede teksten på bagsiden, foldede dem og satte den ned i en rille på den lodrette papirvæg over klavertasterne.
Det var så godt lavet, at flere af de indbudte ikke kunne finde hoved og hale i indbydelsen, og bare ringede og sagde de gerne ville komme, men manglede lidt info om hvor festen var 😉

Se hele guiden til indbydelsen her,
http://extremecards.blogspot.dk/2009/06/piano-keyboard-pop-up-card.html

Hent mit foldekort som PDF her,
Lav et folde-ud kort til datterens konfirmation

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
print en gaveæske

Print en gaveæske

Next Article
Hjemmelavet højttaler til din iphone / smartphone

Iphone højttaler - hjemmelavet

Related Posts