Print en gaveæske

print en gaveæske

Når Nikoline  vores datter på 11, skal til fødselsdag, så vil hun gerne have at gaven skiller sig lidt ud fra mængden, så vi har efterhånden prøvet at lavet gaver som Biografgaven – som er en popcorn æske fyldt med friske popcorn, hvor gaven så liggen i bunden af bøtten.

Vi har også lavet en isvaffel, foldet i karton med farvede vandballoner som iskugler, den var også fin.

Men i lørdags skulle hun til Katrines fødselsdag, og hun skulle da også begaves med en fin gaveting, og så måtte vi et smut på nettet, for vi havde lidt travlt og havde ikke den store tid til at være kreativ denne gang.

En søgning på Free printable gift box gav en masse gode idéer, vi valgte selvfølgelig fødselsdags kagen, et klik på billedet, og så lige et klik til an anden side som havde selve skabelonen, så var den hjemme- troede jeg!

Søde far, tror du vi kan lave lidt om på den ?

Ja selvfølgelig skat, vi har jo masser aftid !

Så den download’ede skabelon kom nu en gang igennem vores billedebehandlings program, fik sat lidt tekster på siderne – Tillykke Katrine, og så kunne vi printe den ud i tykt papir, 160 gr., klippe den og klistre den sammen.

Vi skulle dog lige have lagt en gave ind i boxen først, og i Nikolines klasse, der giver man pengegaver til hinanden, det er en flok målrettede tøser der selv sparer sammen til store gaver, så frem med 20 to-kroner, en limpistol og så ellers igang.

Vi limede alle mønterne fast på indersiden med limpistolen, så kagen havde lidt vægt, og så klistrede vi den sammen, limede den på en engangstallerken, klistrede en ske og et flag på, og til sidst fik kagen et fødselsdagslys på toppen.

Vi syntes selv det blev rigtig fint, og det syntes Katrine helt sikkert også 😉

Du kan hente skabelonen på denne side,
http://www.donteatthepaste.com/2010/05/cake-box-for-all-of-you.html

Du kan selv finde masser af andre udskrivbare æsker her,
http://tinyurl.com/bnw54ln

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vær med til at bestemme...

Next Article

Hjemmelavet konfirmationskort

Related Posts