Hjemmelavet Juledeko – En buket træ

En Tree-hugger som mig, er næsten nødt til at skære mine blomme, æble og pære grene op til en stor buket træ….

Jeg elsker den form for kunst på væggene, men jeg er ikke sikker på, at Fru Hansen sætter pris på de samme ting som mig, hvad kunst angår 🙂

Konceptet er forholdvis simpelt, et smut i haven, eller nu, hvor stormene raser over Danmark, et smut i skoven, naturligvis efter mørkets frembrud, man må jo ikke slæbe noget med hvem fra skoven, med mindre man er ejeren af den.

Skær så grenene op i passende stumper, og stil dem op i et fint skymønster, på en træplade, når der er nok af slagsen til den ønskede størrelse, så slut af med, at tegne hele vejen rundt på stammerne, tag gerne et foto oppe fra, så du kan stille dem ens igen.

Skru nu alle grenstumperne på pladen med en skrue bag fra pladen, og skær nogle ‘blade’ ud i forskellig stumper brædder / farver, og tegn eller brænd et bladmønster på det. Bladene skrues også på, og så skulle jule kunstværket så være klar til ophængning.

Brug nu skruer der kan bære noget, det kan godt blive et tungt juletræ’s kunstværk 😉

Har du ikke mod på en frisk tur i haven eller skoven efter egnet træ, så er denne Juledeko set på denne side – https://www.etsy.com/dk-en/shop/SoftIndustry

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Hjemmelavede julegaver - Skål i Moseeg

Next Article

Hjemmelavet Juledeko - Et æble om dagen

Related Posts