Category Posts Navigation

DIY Jul på Jule GDS siden Gør Det Godt

Posted by Lars S. Hansen

DIY Jul på Jule GDS siden Gør Det Godt

Vi kan nok ikke ignorere det længere, julen står og banker på, og måske har det aldrig været mere populært end nu, at bygge og samle julegaverne selv.

Så måske det bliver i år, at det bliver en rigtig DIY / GDS jul

Herhjemme har den stået på jul et stykke tid, jeg har haft glæde af en masse byggeri, med Jul i ordet, bl.a. er der bygget Julehjerter i træ, i stor stil.
De er bygget i bla. Ask og Eg (Lys og mørkt træ), og jeg forsøgte mig også med Asvbøg og Røget kirsebærtræ, det blev også rigtig fine.

Nå, men det jeg ville sige, var, at jeg på Gør Det Selv siden, har samlet en hulens masse jule byggerier, og andre gode juleting gennem årene, og det er jo nu de skal nærstuderes, så kig med på disse side – Jule Gør Det Selv

Husk, at julen også kan spises, som Bismark bolsjerne her, Julemarengs, Brunkageis, Kandiserede æbler, Lakrids småkagerne osv…..

Har du nogle juleidéer, eller julebyggerier du vil dele, så bare kom med dem, måske de vil glæde andre med ønsket om en DIY jul

God jul, når i når der til
Med venlig julehilsen
Lars Hansen / Juleøen Bornholm

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje