Category Posts Navigation

Hjemmelavet julehygge – Giv dit Til & Fra kort et korssting

Posted by Lars S. Hansen

Hjemmelavet julehygge – Giv dit Til & Fra kort et korssting

Til & Fra kort er et nødvendigt onde på sådan en dag som juleaften, sikken et roderi der kunne være hvis ingen pakker have Til & Fra kort, vi har vist alle oplevet den enlige pakke der ligger tilbage uden Til & Fra kortet, ene og alene…..

Men så kommer der lige her en ny udgave af Til & Fra kortet, og er du den eneste der har lavet dem til gaverne, så kan du hurtigt lave en optælling af familiens gaver, og konstatere, at det ikke er dine der er blevet en ejermand fattigere…

Start med at tegne en skabelon, af et juletræ, en vante, en trøje eller noget helt andet som kan bære et korssting, eller fem.

Tegn skabelonen op på en stykke kraftigt karton, klip og mærk op til det ønskede mønster, eller lav rigeligt af huller, som på billedet herover.

Hullerne kan du eventuelt lave med en huggepibe, de fås rimeligt billigt i diverse hobby og lædervarebutikker.

Så skal der bare finde noget garn, broderitråd eller noget andet pænt garn, som så gør sig til, i flotte ‘syede’ mønstre.

Idéen er fundet på Annes hjemmeside – http://www.anness.se/blog/?bID=607

God fornøjelse med byggeriet 🙂

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje