Category Posts Navigation

Byg et flot spisebord

Posted by Lars S. Hansen

Byg et flot spisebord

Et nyt spisebord til stuen koster ofte på den anden side af 4000,-, hvis du nu bygger det selv, så kan du måske bygge det for en tredie del af summen, arbejdstiden skal man ikke regne med 🙂

Det gode ved at bygge selv, er at længde og bredde er man selv herre over, så møblet passer perfekt ind i din stue, og ikke ind i en aller anden designers ønske hjem.

Dette spisebord er et godt kraftigt et der ikke lige med det sammen, bukker under for ungernes leg og stor familiens hyggeaftener, med hele familien !

Find en masse billeder og en arbejdstegning til bord byggeriet, på denne side. (Siden er på engelsk, men er fint oversat af Google Translate)

God arbejdslyst derude 🙂

Link tl det hjemmelavede spisebord – http://ana-white.com/2013/09/plans/4×4-truss-beam-table

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje