Category Posts Navigation

Excentersliber – svær at undvære

Posted by Lars S. Hansen

Excentersliber – svær at undvære

Når man er træmand som mig, og bygger og snedkerere en del på værkstedet, så er det noget skidt når den gamle excentersliber mister pusten, eller krogene på velcroen.

Men heldigvis, så kan man da bare købe en bagskive til excentersliberen. Når man så endelig finder bagskiven på nettet, så bliver man lidt ked af at opdage, at prisen er lidt vel høj for sådan en bagskive til en gammel maskine!

Men heldigvis, så havde jeg lidt ekstra velcro klisterskive i overskud fra Carls.nu, en af de skiver med kroge på forsiden, og klister på bagskiven.

De klistrer fint, og er også at finde på min hjemmelavede tallerkensliber

Så nu er den oprindelige bagskive repareret, sammen med 4 små slibepads til arbejdet ved trædrejebænken, uden at det kostede en formue 🙂

God fornøjelse med ‘byggeriet’ af den gamle / nye bagskive til excentersliberen

Hilsen Lars

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje