Category Posts Navigation

‘The hylde of fame’

Posted by Lars S. Hansen

‘The hylde of fame’

Som de fleste andre familier med børn, så bliver vi også beriget med en vis mængde mesterværker formgivet i ståltråd, drivtømmer, malerier og pyntede syltetøjsglas, og alle mulige andre ting.

De skal jo som regel vises frem, udstilles og placeres et eller andet sted i hjemmet, ellers er der nogen der bliver kede af det og rent indretningsmæssigt er vi ikke til hylder og skabe over alt, så der måtte tænkes nyt.

Efter indkøb af en dejlig bog så jeg lyset, der havde de lavet et par hylder til over vinduerne i huset, og selvfølgelig var det den vej vi skulle 😉
Billigt og hurtig, to ting vi kan lide hos os.

Vinduerne blev målt op på ydersiderne af indfatningerne, listen rundt om vindueshullet, der blev lagt 10 cm. til målet.
I kælderen havde jeg nogle rester MDF plader stående, og så var det jo bare at skære hylderne til i længde og bredde, lave et par hyldeknægte til formålet, også i samme MDF plade, fræse profiler i forkanten på hylden og hyldeknægtene, male og vupti, dagen efter var der fernisering på tøsernes billedeudstilling.

Nemt, hurtigt og billigt, dejligt.

Hvad skal du bruge?
MDF plade, 12 – 15 mm.
Maling mm.
En overfræser
Et fræsejern til profilkant

Tid: 2-3 timer
Sværhedsgrad: 2

Billedeoversigt

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje