Category Posts Navigation

En guldgrube af gode idéer

Posted by Lars S. Hansen

En guldgrube af gode idéer

Du kender det godt, men sidder lige og surfer på nettet og pludselig er den der, siden som bare giver noget tilbage, i overflod.
Hjemmesiden hobbylife.dk er sådan en af slagsen.

Det hele startede med at jeg har lånt nogle bøger på nettet om drejning i træ, nogle af bøgerne var så gode at dem ville jeg gerne eje, problemet er bare at de er så gamle at de er udgået fra forlaget!

Men heldigvis er nettet fyldt med gode tips og tricks sider til gør det selv folket.
En søgning i dag efter trædrejning og navnet Tage gav mig så siden, med tryk på ordet siden. 

Hobbylife.dk har et link på deres hjemmeside som hedder idebank, tryk på det og der kommer masser af små bøger, klik på det du vil læse mere om, og en side kommer frem med dit idehæfte som PDF / Flash udgave.

Det jeg ville have var et hæfte om trædrejning, et hæfte på ikke mere end  135 sider! – Og helt gratis, meget flot service, TAK

Besøg hobbylife.dk ved at klikke her 

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje