Reparer bilnøglen med startspærre, og spar en formue

Reparer de ødelagte bilnøgler med startspærre, og spar en formue

Da vores halvgamle bil efterhånden trængte til et par nye bilnøgler, måtte jeg lige undersøge hvad et par bilnøgler med indbyggede startspærre kostede, og ærlig talt, så blev jeg en anelse overrasket da bilmanden fortalte at to bilnøgler med startspærre ville beløbe sig til 3600,-, inkl. nøgler og kodning!

Så blev der ellers forsøgt med diverse ‘ombygninger’ af bilnøglerne, alle uden held, enten manglede bilen chippen til startspærren, eller også faldt de to dele fra hinanden.

Men så en dag jeg var i det lokale byggemarked, faldt jeg over noget fra min barndom, Araldit, noget heavy kemi, men godt til mange ting, så som to dele af en bilnøgle der skal ‘flytte’ sammen igen 🙂

Se videoen i bunden af denne artikel, og se hvordan det gik med at få ordnet vores bilnøgler, og hvordan man selv kan spare en mindre formue på 10. minutter.

God fornøjelse med paringen af dine bilnøgle-dele

[youtube]Tw7MKzGHRVE[/youtube]
Total
0
Shares
5 comments
 1. Den meget nemme løsning når den gamle bil skal have nye nøgler kunne jo være at lime chippen til statspærren fast under afdækning ved tændingslåsen.

  Ja så virker startspærren ikke helt efter hensigten, men det virker fint 😉 Efter udskiftningen af tændingslåsen i min gamle bil var det den bedste løsning, hvis der ikke skulle betales kassen for at omkode til den nye (brugte) tændingslås.

  Men ellse en god måde at få det løst på

  1. Jeg ventede med at lave hullet til det hele var hærdet, så kunne jeg få det fine hul i den rette størrelse jeg ønskede mig.

   Aralditten hærder ret hurtigt, og er næsten hår med det sammen.

   Hilsen Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Byg et svaleskab til julens restemad, og en kølig pilsner

Byg et svaleskab til alle de ting der ikke behøver fylde køleskabet op

Next Article
Skift knive i din Elektra Beckum HS 260

Skift knivene i din afretter/tykkelseshøvl selv - HC260

Related Posts