Category Posts Navigation

Klargør havemøbler, lav din egen sprøjtekabine

Posted by Lars S. Hansen

Klargør havemøbler, lav din egen sprøjtekabine

Foråret er lige derude, jeg ved det for jeg så selv solen bag en sky forleden, og de lover godt vejr i weekenden, og forår betyder at havemøblerne skal klargøres og være parate til de første dejlige soltimer i udestuen, og senere i en af havens dejlige terrasser og læhjørner.Eneste problem ved at arbejde ude er at man ikke altid kan stole på vejrdamen/manden, de lover tørvejr og her på Bornholm får vi så regnvejr!

Havepavillion brugt til Sprøjtekabine

Havepavillion brugt til Sprøjtekabine

Men jeg har regnet den ud, jeg skal da male under overdækning!
Jeg har dog ikke planer om at bygge endnu et haveskur men vender snuden mod Jysk og indkøber en havepavillion med fire sider, det koster ikke alverden, havepavillionen koster Kr. 149,-, og de fire sider koster den nette sum af Kr. 200,-.

En komplet male og klargøringskabine koster mig ikke mere end Kr. 350,-, og en times tid i haven under opsætningen, det er da billigt og nemt.

Og når havepavillionen er oppe, så kan det være jeg lige skal lave mig et system til at hænge mine inderdøre op på, så kan de også lige få en omgang med malersprøjten.

Forbrug og materialer.
Havepavillion fra Jysk eller andet sted – Kr. 149,-
Fire sider til havepavillionen a. Kr. 50,-

Til sprøjtemaling benytter jeg mitWagner W550 Sæt, det er købt brugt til Kr. 400,-

1 Comment

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje