Category Posts Navigation

Pottetræning til de små blomster

Posted by Lars S. Hansen

Pottetræning til de små blomster

Så er vi ved at være ved den tid hvor vores vinduer bliver fyldt op med små fine spirekasser, masser af små poder der senere skal fryde vores øjne i haven, tomater og agurker til ungernes madkasser osv….

Eneste problem er at jeg fra tid til anden må skifte en vinduesplade, tørre vand op fra gulvet og se på det rod der breder sig i ‘mine’ vindueskarme. Det har jeg nu fået gjort noget ved, jeg kørte op til en af mine venner som kender en blikkenslager som så igen har udstyret stående og som og som….

For at gøre det kort, så har jeg og Lasse fået lavet fire fine kasser der passer lige ind i vores vinduer, flotte rustikke og vandsikre!

Vi brugte til ca. 1 m2 zinkplade i 0,65mm, klippede dem ud, foldede dem og fik loddet hjørnerne så de kunne holde vandet indenbords.

Det tog os et par timer så var zinkbakkerne færdige, en blikkenslager havde nok klaret det på en halv time, men det var lidt sjovere at lave det hele selv.

Sinkplader er ikke så hulens dyre, så hvis man har mod på det, så er en zinkplade set på nettet til ca. 450,-. Har man ikke mod på at klippe og folde zinkbakkerne selv, så er der hjælp at hente hos andre, Hjemmesiden Zinkbakken sælger de fineste zinkbakker leveret direkte til din dør 😉

Jeg har lagt en arbejdstegning op til de bakker vi har lavet.
God fornøjelse med zinkbakkerne.

Hvad skal du bruge?
Zinkplade, Hammer, Gasloddekolbe, Pladesaks, Loddetin

Tid: 2-3 timer
Sværhedsgrad: 3

Billedeoversigt

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje