Category Posts Navigation

En hylde til værkstedet

Posted by Lars S. Hansen

En hylde til værkstedet

Jeg ved ikke med dig, men i mit skur er der altid rod, uanset hvor meget jeg end forsøger at holde orden er der rodet igen næste gang jeg kommer derud !

Løsningen er flere skabe og hylder med skuffer i, steder man kan lægge sine ting ned i, og væk fra bordet.
Men da jeg jo kun er ved at indrette  mit værksted til et godt sted at være, så er jeg også kun ved at finde ud af hvad jeg skal have anskaffet mig af skabe og hylder, så det må ikke være for dyrt hvis jeg nu fortryder indretningen – i kan godt høre det bider sig lidt i halen ikke sandt !

Det er ikke nemt at være mig 😉

Byg en billig reol til skuret - hent arbejdstegning og vejledning her

Byg en billig reol til skuret – hent arbejdstegning og vejledning her

En hylde bliver til
Jeg er ved at blive lidt desperat, så i søndags skulle der laves en test på en tanke jeg havde haft et stykke tid, så Nikoline og mig gik i skuret og fik skåret lidt OSB plade op til en starter hylde.

Da jeg beklædte skuret indvendigt købte jeg en stribe OSB plader hjem med fer og not, og af resterne fra disse plader laver vi hylderne, har du ikke noget stående vil jeg tro du  lave tre komplette hylder af en hel plade til 180,-

Stumpernes skæres
Efter at have lavet en tegning i SketchUp, tilpasset dybde på hylden til mine skrueæsker og bestemt at der skal være mulighed for at sætte skuffer i senere går vi igang.

Vi saver 2 endestykker, 2 hyldeplader, 1 bagstykke og 3 mellemstykker til at holde afstanden mellem hylderne samt styre skufferne ved ind- og udtræk.

Vi limer alle endestykker med trælim og samler det hele med skruer, hylden skal ikke males eller på anden måde se fin ud, den skal være være der.

Se arbejdstegningen for mål – hent arbejdstegningen hylden her

Vi har sat hylden op i skuret og fået rykket en masse fra bordet op på hylden, den er fin syntes både mig og Nikoline. 

Alle arbejdsgangene er blevet fotograferet og kan ses her:

 

2 Comments

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje