Category Posts Navigation

DIY Julegave 14 – Den allerstørste gave, nyt børneværelse

Posted by Lars S. Hansen

DIY Julegave 14 – Den allerstørste gave, nyt børneværelse

Jeg har igennem mange år prakticeret det, at ordne tøsernes værelser en gang imellem, altså ikke bare hjælpe med at rydde op og vaske gulv og sådan noget, men tømme væreslet og bygge det op igen.

Karoline Matilde har derfor bla. boet i en stald, Nikoline i et diskotek osv., og hver gang kæmper julestjernen med at glimte mere end tøsernes øjne.

De har accepteret ikke at komme ind på værelserne før det hele har været færdigt, eller også har du været ude at huset i en uges tid til et eller andet arrangement, og det er nok.

Nu er det nok ikke nemt, at give et værelse den helt store omgang til jul, men man kan jo gøre klar til det, og måske klare det i mellem-julen 🙂

Billedet er ikke mit eget, men fundet på nettet, og besøger du houzz.com, og søger eller klikker ind på kid rooms, så finder du tusindevis at billeder og masser af inspiration.

Google er selvfølgelig også godt at søge inspiration på, se billeder her

God fornøjelse 🙂

Den blå planet - under vandet

Den blå planet – under vandet

Dinoland

Dinoland

Hello Kitty tøseværelset

Hello Kitty tøseværelset

Rumraket til astronauten

Rumraket til astronauten

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje