Category Posts Navigation

DIY julegave 11 – Byd velkommen indenfor, mal en måtte

Posted by Lars S. Hansen

DIY julegave 11 – Byd velkommen indenfor, mal en måtte

Når man har lyst til at byde velkommen indenfor med sit helt eget design, så kan man godt gribe dybt i lommen, hvis man da ikke lige selv laver dagens opgave, design og mal et tæppe selv.

Det havde været sjovt at byde familien velkommen med deres navne til jul, skrive godt nytår med en personlig hilsen, lave et fint logo eller noget helt andet på måtten indenfor, eller udenfor.

Du skal bruge en måtte i den rette størrelse, ensfarvet, en stencil og noget spraymaling der kan tåle mosten.

Print det ønskede motiv ud, eller tegn det i hånden, og skær det papir ud, du ønsker skal overføres til måtten, læg nu papiret på måtten og spray igennem mønsteret, lad måtten tørre en dags tid, og læg den nu foran, eller indenfor døren, og byd velkommen indenfor 🙂

Tæppemåtten kan købes i den lokale tæppebutik, i et byggemarked eller hos isenkræmmeren.

Spraymalingen der skal bruges, kan være hvad som helst, der er sikkert noget der mere holdbart end andet, men er det en måtte til festlige lejligheder, så skal den jo bare holde f.eks. julen over.
Ellers kan man i hobbyforretninger købe tekstil spray.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje