Category Posts Navigation

DIY julegave 12 – Fra palle til lysestage

Posted by Lars S. Hansen

DIY julegave 12 – Fra palle til lysestage

Rustikke julegaver er altid et hit, og dagens kalenderlåge byder på en lille opskrift på en julegave, hvor også børnene kan hjælpe til med tilblivelsen af den hjemmelavede lysestage.

Alt du skal bruge i dag, er noget værktøj, slibepapir, en genbrugspalle / europalle, et bor der passer til et fyrfadslys og en time til at tilvirke dit nye kunstværk.

Find en gammel palle, skær brædderne fri for søm med en metalsav, de gamle ruste søm må gerne blive siddende i, efter de er skåret over, det gør dem bare mere autentiske. skær stemplet fri, så du ender op med en kubus.

Bor hul til lyset med enten et hulbor eller et propbor/forstnerbor, di kan også bore en masse små huller i en cirkel, og så slå hullet frit med et stemmejern,

Slib hjørnerne lidt runde, så ser den mere slidt ud, giv den evt. lidt bivoks for at gøre den mere gul i træet, eller slå et brædt på bagsiden, i samme bredde som lysestagen, så kan den jo hænge på væggen og se fin ud.

God fornøjelse med byggeriet, og go jul til dig og din familie.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje