Category Posts Navigation

Julegaveidé nr. 10 – Leg med bogstaver

Posted by Lars S. Hansen

Julegaveidé nr. 10 – Leg med bogstaver

Julegave eller julekort, tjae, hvis man siger det hurtigt efter hinanden tilpas mange gange, så kan man vel godt komme frem til at julegave går hen og bliver til julekort !Jeg fandt nogle eksempler på nettet på forskellige julemotiver og faldt lidt for denne idé med alfabetet, en masse bogstaver i sort på et papir og nogle få i farver, det kan godt være kræs for øjet, lidt ligesom et godt ord man bliver helt vild med.

Erstat nogle af de sorte bogstaver med nogle af de bogstaver du gerne vil have skrevet i beskeden, eller sagt på en anden måd, jeg har brudt alfabetet i min udgave så jeg fik det udtryk i teksten/billedet jeg ville have.

God fornøjelse i dit tekstbehandlingsprogram, tegneprogrammet mf.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje