Category Posts Navigation

Rustik skrivebord – DIY

Posted by Lars S. Hansen

Rustik skrivebord – DIY

Når ungerne ønsker en Remake af sit værelse, så er det oftest med en meget tom pung efterfølgende.

Bordet på billedet herover kan let laves uden de helt store udskrivninger til materialer og værktøj, og rent tidsmæssigt, så tror jeg måske det vil tage et par timer at skære det hele ud, og en time til samling af hele pivetøjet.
Det der kommer til at tage længst tid, er nok male arbejdet, du kan give det en gang ‘Danisk Oil’ eller måske en fin farve, men begge dele kræver noget tørre tid før det kan tages i brug.

Materialerne du skal bruge til skrivebordet er nogle 2 x 4″  reglar, nogle stykker 2 x 6 ” reglar og en håndfuld skruer.
Du kan se en udførlig fotoguide vedr. byggeriet her – http://beingbrook.com/ana-white-diy-desk/  

Og en byggetegning/vejledning på denne side – http://ana-white.com/2012/10/plans/simple-small-trestle-desk

Alle mål på byggeveledningen til skrivebordet er angivet i tommer, jeg har tidligere lavet et lille Excel regneark der omregner tommer til mm., det kan du finde her – https://goerdetgodt.dk/software_computer/fra-tomme-til-cm

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje