Category Posts Navigation

Billige støvsugerposer – DIY

Posted by Lars S. Hansen

Billige støvsugerposer – DIY

Om man kan lave sine egne støvsugerposer ved jeg ikke, men når man som mig bruger en Nilfisk ALTO Multi 20 støvsuger til at rydde op efter endt arbejde, så opdager man hurtigt at posen bliver fuldt efter kort tid – trods den store størrelse på støvsugerposen.

4 poser…
4 poser til min Nilfisk ALTO Multi 20 støvsuger koster ca. 150,-, og det bliver der hurtigt brugt hver måned.

Så var det jeg tænkte at det må der da kunne gøres noget ved!

Poserne er af en slags stof og holder til en del, så efter et snit i bunden af posen kunne jeg se at det nok kunne lade sig gøre at genbruge posen mere end en gang.

En stump træ, 3 bolte og lidt glaslistebånd
Jeg har tidligere skåret noget egetræ til lister og fandt en stump frem som skulle gøre det ud fra en ny bund til støvsugerposen.

Mine støvsugerposer er 40 cm bredde og listerne blev skåret på 28 cm.. i bredden, og diameteren er 30 cm. på støvsugertønden, så listen blev skåret på 28 cm., lav 2 af dem.

Målet blev 5 x 28 x 1 cm., halvt oppe borer jeg tre huller, to i enderne og et i midten.
Mine glaslistebånd blev monteret i toppen af listen.

I hullerne sætter jeg en bolt i hver, 25 mm. bræddebolt med en vingemøtrik til at stramme den.

Fold hjørnerne…
Støvsugerposen er jo 40 cm., og tønden er kun 30 cm., derfor skal støvsugerposen foldes i hjørnerne og lægges ind i vores nye klembund.

Efter at have sat det hele sammen er der bare tilbage at montere posen i støvsugeren, samle maskinen og prøve at støvsuge.

 

 

 

OG DET VIRKER BARE 🙂

God fornøjelse med spareposen.

Billeder fra processen, 

3 Comments

 • Det er en smart måde at lave billige støvsugerposer på, jeg handler dog mine her
  – link fjernet af admin….

  og syntes det ikke kan svare selv at eksperimentere med det.

  Mvh
  Helene

  • Hej Helene, jeg syntes det er nogle fine priser de har i linket du har skrevet om, men syntes dog stadigvæk at 4 poser for 130,- + porto er en del, når der tømmes en pose to gange om måneden. Jeg kører stadigvæk på den samme, som maskinen blev leveret med.

 • […] hurtigt prischeck viser at 4 nye koster DKK 99. Alternativt kan det være jeg laver det hack, som Lars på Gør–det-godt-selv viser. Tiden må vise om det bliver den ene eller den anden […]

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje