Når der er noget der smager dejligt og det samtidig er super nemt at lave, så er det bare med at komme igang.
Her i huset bliver der altid købt mandler som vi kan gå og hapse lidt af når lækkersulten nærmer sig, men en gang imellem kunne det være rart med mandler som har en anden smag, så som dem vi lavede tidligere, Choko Lakrids mandlerne.
Nu skal vi i gang igen, denne gang med verdens nemmeste saltede mandler.
Du skal bruge….
Det er ikke det store der skal til
- 100 gr. mandler
- 2 spsk. soya souce, mere hvis de skal være mere salte
- en stegepande og noget at varme den på 😉
- en træske til at vende det hele på panden
Start med at varme dine mandler lidt op og hæld så soya sovsen på panden
Når soya’en er på panden går det stærkt, du skal nu være over mandlerne hele tiden til alt soya’en er ‘brugt’ op og sidder på dine mandler.
Lad mandlerne køle af og fyld dem på et syltetøjsglas med en flot etiket 🙂
Du har nu lavet de dejligste saltede mandler, det tog vel 5 minutter.
Du kan gøre det samme med alle mulige ting.
Vi gør det ofte med solsikke og græskarfrø, lige til at smide i den friske salat eller i munden !
Soya er ikke helt så slem som fætter Salt da der ikke er så meget Natrium i soyaen som i saltet, men spar nu på begge dele 🙂
God fornøjelse med køkkentjansen derhjemme, og husk at tage ungerne med i opgaven, de elsker det.
Hent fine etiketter til de saltede mandler her – Etiketter til de søde, salte og choco/lakrids’ede mandler
Se billeder fra processen her
Så har jeg prøvet dine saltmandler, det gik fint og de smager godt, men blev en anelse mørke:-))