Category Posts Navigation

Hygge til ferieturen – udskriv aktivitetsark

Posted by Lars S. Hansen

Hygge til ferieturen – udskriv aktivitetsark

Når man drager afsted på ferie med sine unger, så kan tiden godt gå hen og blive lidt lang, tro mig, jeg ved hvad jeg snakker om, vi har i hele vores barndom kørt rundt omkring i Europa, i en Fiat 127.

Så for at få tiden gjort kort, så kan man lave lidt hygge og leg når en af dagens højdepunkter, madpakken, kommer frem 🙂

En af de ting jeg har fundet frem til, er denne sjove Bananskjuler, Bananskjuleren holder fast i bananen, og kan vristes fri, og leges og tegnes på efter bananen er spist.

Det er kun en af mange ting, prøv at besøge Google, søg efter ‘ferie opgaver udskriv’ og lav en aktivitetsbog til ferieturen.

Bananskjuleren kan findes på denne side – Bananskjuleren

Kryd & Tværs opgaver til turen kan printes ud fra denne side – Krydsbox

Special Pædagogisk Forlag har også lagt nogle opgaver ud til Far & søn – Far og søn på ferie

 

Sådan kunne jeg blive ved med at fylde links på hjemmesiden Gør Det Godt – selv, men resten af siden overlader jeg til dig selv, at finde frem til.

God ferie 🙂

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje