Category Posts Navigation

Dræbersnegle – bliv væk tak

Posted by Lars S. Hansen

Dræbersnegle – bliv væk tak

Om det er dræbersnegle, andre snegle eller havens pindsvin der spiser vores frugter i haven, og andre lavt hængende planter, ved jeg ikke, men jeg er ret ærgerlig over at vores jordbær forsvinder !

Der er vel efterhånden fundet på, og forsøgt i hundredevis af metoder på, at holde sneglene væk fra haverne herhjemme, men intet virker rigtigt – endnu!

Så stødte jeg på ‘model kobbertape’, kobbertape er vel det som det siger det er, tape lavet af kobber, men udover den flotte farve på tapen, så skulle sneglene have det nogenlunde med kobbertape, som når vi mennesker bider i et stykke sølvpapir med en sølvplumpe, ikke særlig rart vel ?

Så har man et højbed man kan klæbe en stribe kobbertape omkring, så er det nu man skal være opmærksom, det er ikke en billig løsning, men til gengæld skulle den holde i nogle år.

Kobbertape findes i alle bredder, men jeg kan se at dem de sælger som ‘Sneglefælder’ er 25 mm. bredde, og 20 m kobbetape i 25 mm. bredde koster alt fra 140 – 300 kr., alt efter hvilken papkasse den ligger i.

Har du mod på et forsøg, og har ca. 150,- til en rulle kobbertape, så er det billigste sted jeg kan finde på denne side,

Køb kobbertape – og få ram på havens dræbersnegle – Klik her

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje