Category Posts Navigation

DIY – Støb et Betonkar

Posted by Lars S. Hansen

DIY – Støb et Betonkar

Folkene på hjemmesiden HomeMade Modern, har lavet en lille videoguide på hvordan du kan lave et lækkert rustikt betonkar, til dine grønne planter eller til isterninger, kolde øl og vand!
De sætter en vandhane i siden, så kan overskydende vand rende fra, og sætter hjul under, en kumme i denne størrelse er ikke noget man lige flytter rundt på.

Se deres guide, og billeder fra byggeriet her – Støb en beton kumme på hjul

Vi har tidligere på vores hjemmeside lavet forskellige blomsterkummer i beton og papirbeton, dem kan du læse mere om her

Blomstertrug – Se hvordan du bygger og støber et her

Blomster kumme der ikke vælter i blæst – Se hvordan du bygger og støber blomster kummen her

Støb en potte i papirbeton – Se hvordan du gør det, støb en potte i papirbeton i den halve vægt

Støb dine egne fliser i beton – se hvordan du støber dine egne fliser her

1 Comment

  • Hej! Jeg er helt vild med jeres betonkummer!! Jeg er ved at lave badeværelse og kunne rigtig godt tænke mig et betonbord til at stille en stor firkantet vaskekumme på a la jeres kummer, bare større og så lagt ned, f. eks. to oven på hinanden med åbningen ud ad, så man kan bruge det som hylder. Man kan også lave det som en lav reol med en hylde i midten.

    Jeg kan ikke lave det selv og kender ikke nogen, der kan. Kender I nogen, der laver det og sælger det, eller gør I selv?

    Hilsner
    Birgitte

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje