Category Posts Navigation

Vi bygger en lille reol til … ting

Posted by Lars S. Hansen

Vi bygger en lille reol til … ting

Fru Hansen havde planer om at rydde op i sine urtepotte ting, og smart som jeg nu er ;-), så tænkte jeg, at hvis jeg nu byggede en reol til hendes urtepotter, i en størrelse der lige kunne rumme dem alle, så ville reolen se vildt fyldt ud, og måske det kunne påvirke Fra Hansen til ikke at handle flere urtepotter, når hun nu tænkte på hvor mange der står på reolen derhjemme 🙂

Reolen er ikke en standardløsning, og er lavet så den passer ind på væggen i vores kælder, så alle mål på arbejdstegningen skal ændres til dine mål.

Reolen er bygget i 16 mm. MDF, limes i alle samlinger, forboret til skruer med 3 mm. bor, og sat sammen med 4 x 50 skruer.

Når du planlægger størrelsen på din reol, så tag højde for pladens længde og bredde.
Der er ingen grund til at skære stykkerne i størrelser der gør at du skal handle to plader, hvis 1 eller 3 cm. smallere hylder gør, at du kan nøjes med en plade, en standardplade er i målet 122 x 244 cm.

God fornøjelse med byggeriet

Hent arbejdstegning til reolen her –Urtepotte reol – arbejdstegninger

Se billeder fra reolen, ophængt og taget i brug 

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje