Category Posts Navigation

En reol til listerne – listereolen skal op og hænge

Posted by Lars S. Hansen

En reol til listerne – listereolen skal op og hænge

I forbindelse med at jeg er ved at indrette mit værksted til et mere brugbart sted at opholde sig, så opdagede jeg rimelig hurtigt at der skulle noget op på væggene, det er jo altid pænt med noget at se på, så det blev listerne der kom op at hænge på væggen.

Jeg havde ikke det helt store at gøre med og byggemarkedet var lukket så listereolen blev bygget af Reglar og tenderstål, jeg tog 5 stykker 2″ * 4″ reglar af 50 cm., borede huller i dem for hver 10 cm., hullernes diameter passer til det tenderstål jeg havde liggende.

Jeg skar en stribe ‘hyldeknægte’ af tenderstålene, 20 stykker, så havde jeg masser af hyldeknægte liggende til når de skulle bruges.

Alle tenderstålende skar jeg med min vinkelsliber, men det havde nok været nemmere hvis jeg havde en boltsaks.

Enderne på tenderstålene blev alle slebet runde på min bænksliber, så er de nemmere at få ind i hullerne på reglarne, og jeg river mig ikke på dem 🙂

Jeg har nu en lille fin reol på væggen i skuret, med mulighed for at sætte ‘hyldeknægtene’ op efter behov, to her og fire der osv….

Og det bedste af det hele, det har ikke kostet meget 😉

Se billeder fra processen her:

God fornøjelse med byggeriet derhjemme.

2 Comments

 • Hej Lars

  Hvor er du bare super dygtig.

  Vi ses i morgen

  Hilsen
  Marin

  • Tak Martin, altid rart med lidt opbakning.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje