Category Posts Navigation

Et glas opskrift !

Posted by Lars S. Hansen

Et glas opskrift !

Den 20 december, dejligt 🙂

Så har du lige en dag til få klaret weekendens gave til en god veninde eller ven, en speciel gave 🙂

Har du en favoritopskrift som du bare må dele med en, men ikke syntes det er så sjovt at overraske med en håndskrevet eller printet udgave af den, så er her idéen helt sikkert vil overraske modtageren.

Miks din opskrift sammen på den flotte måde, find et stort rødbedeglas frem, hæld alle tørre ingredienser i små skåle, og begynd så med at hælde tingene i rødbedeglasset.

Mel i bunden, så bagepulver, sukker, pynt osv. i fine lag, det er rigtig flot, se bare på billedet øverst oppe i denne artikel.

Skal der æg, vand, gær eller andet i opskriften, så er det nok en god idé at skrive det på en lap papir som du hæfter på glasset, med bagetider osv.

Du kunne jo starte med at mikse en gang Lakrids småkager på glas, opskriften finder du på denne side, opkrift på lakrids småkager

Jeg har lavet en etiket der kan sættes på et glas med opskriften til Lakridskagerne, her står der bagetid, de våde ingredienser osv., så ved modtageren af gaven hvad der mere skal gøre før der kan bages 🙂

Etiket til småkagerne, hent den her – Lakridskager på glas – perfekt venindegave

Find opskriften på de lækre M & M’s småkager her,
http://www.bakerella.com/mix-things-up/

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

DET MED SMÅT

Alle gør det selv guides og DIY's på hjemmesiden, er udarbejdet enten af mig selv, eller andre GDS folk. Der er lagt rigtig mange timer i at udarbejde arbejdstegninger, billeder og tekster,

Jeg håber derfor, at det respekteres, at indhold fra goerdetgodt.dk ikke må videresælges, ej heller bruges som som betalt undervisningsmiddel uden min skriftlige samtykke.

Indhold må frit kopieres til eget brug.
Er du usikker på hvad du må, så skriv til mig på post@goerdetgodt.dk

Hilsen Lars S. Hansen

Videre til værktøjslinje